rychlé dodání
22.05.2022Výborná komunikace.
22.05.2022Spolehlivost a rychlost.
21.05.2022TOP.
21.05.2022Naprostá spokojenost.
19.05.2022Dodávka i doručení proběhlo zcela bez problémů.
19.05.2022rychlost dodání
18.05.2022rychlé dodání, informace k produktu, dáreček
18.05.2022Je výhodu.
18.05.2022Kvalitní produkty, slušné ceny, nakupuji zde opakovaně a rozhodně to není poslední nákup, doporučuji :-)
18.05.2022Výborná komunikácia s e-shopom a rýchle dodanie objednaného tovaru
Sladit přírodně! Nabízíme Vám cukry a sladidla přírodního původu značky Sanct Bernhard, které jsou ve většině vhodné i pro diabetiky. Naší nejexotičnější nabídkou je bezesporu BIO Kokosový cukr s glykemickým indexem 35, cukr pro opravdové znalce! Kokosový cukr se získává z nektaru kokosové palmy a má příjemný karamelový nádech. Dalším produktem ...
Sladit přírodně! Nabízíme Vám cukry a sladidla přírodního původu značky Sanct Bernhard, které jsou ve většině vhodné i pro diabetiky. Naší nejexotičnější nabídkou je bezesporu BIO Kokosový cukr s glykemickým indexem 35, cukr pro opravdové znalce! Kokosový cukr se získává z nektaru kokosové palmy a má příjemný karamelový nádech. Dalším produktem je velmi oblíbená Stevia v tabletách a v prášku či v praktickém dávkovači, který se dá doplnit dalšími tabletami. Vyzkoušejte i sladidla Sweet Nature, které nabízíme v jedno kilogramovém balení a to březový cukr Xylitol a cukr Erythrit. Stevia a Erytrit mají glykemický index 0, Xylitol 7 a proto jsou vhodné pro diabetiky. Cukry Sanct Bernhard jsou vhodné pro všechny, kteří chtějí zdravěji sladit!
100% prášek z Lucumy v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství. Lucuma má jemnou, sladkou chuť a proto se výborně hodí jako přírodní náhrada za rafinovaný cukr a umělá sladidla. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Bio citronový cukr slouží k zvýraznění chuti piškotových, třených, lineckých a kynutých těst. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a vynikají plností chuti a měkkostí. Naše sultánky byly vypěstovány podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního pobřeží Turecka. Tyto rozinky jsou nesířené, což znamená, že nebyly konzervovány oxidem siřičitým či siřičitany....
Kokosový sirup je přírodní sladidlo získané zahuštěním nektaru květů kokosové palmy. Má velmi příjemnou sladkou chuť do karamelova. I když se získává z kokosové palmy, jeho chuť nepřipomíná kokos ani vzdáleně. Používáme jej na pečení a ke slazení různých pokrmů - desertů, ochucených jogurtů, müsli směsí, palačinek a kaší, ale i do orientálních pokrmů a...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy. Tmavě hnědá barva je důsledkem ponechání melasy v krystalcích cukru.
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru.
Třtinová melasa je téměř černá sirupovitá hmota, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě třtinového cukru ze šťávy z cukrové třtiny. Trochou melasy můžete dochutit mléko či jogurt jako zálivku müsli nebo kukuřičných lupínků, med nebo ovocné čaje. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Přírodní třtinový cukr Demerara vyniká příjemnou chutí a vůní a schopností podtrhnout přirozenou chuť pokrmů. Dodá chuť desertům, sladkému pečivu, ovocným salátům a jogurtům, její zlatohnědé krystalky používáme jako křupavý posyp sladkého pečiva. Je výborná do domácích limonád a koktejlů.
Přírodní sladidlo vyrobené z organicky pěstovaných rostlin agáve (Agave Salmiana). Ke slazení smoothies a müsli, dezertů, kávy, čaje, na pečení, na palačinky. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Ketosirup z třtiny je sladidlo vhodné především při LOW CARB a KETO stravování a také pro všechny, kteří se snaží v jídelníčku výrazně omezit cukr, ale zároveň si rádi dopřejí sladké. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, pro vegany.
Javorový sirup Grade C má výraznou jantarovou barvu a intenzivní, karamelovou vůni. Je velmi vhodný jako náhrada cukru nebo medu. Z kontrolovaného ekologického zemědělství. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Vláknina je významná složka potravy, která je sama obtížně stravitelná. Existují dva druhy vlákniny: rozpustná a nerozpustná. Extrakt z čekanky lze použít jako zdroj prospěšné prebiotické rozpustné vlákniny. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez přídavku cukrů.
Sladkokyselá pochoutka podobná jahodám či ananasu pro malé i velké v BIO kvalitě. Physalis - Mochyně má přirozeně vysoký obsah vlákniny. Bez přidaného cukru (obsahuje cukr v přírodní podobě). Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Sušený ananas je šťavnatý a voní jako čerstvý. Plátky jsou měkké, obsahují mnoho prospěšných látek včetně vlákniny. Ananas v natural kvalitě, sušený při nízké teplotě a v RAW kvalitě. Bez přídatných látek a bez přidaného cukru, původ: Ekvádor. Čokoládovna Troubelice.
Šťavnaté sušené mango v natural kvalitě, sušené při nízké teplotě a v RAW kvalitě. Bez přídatných látek a bez přidaného cukru, původ: Ekvádor. Čokoládovna Troubelice.
Jemná sladká pochoutka pro malé i velké. Moruše má přirozeně vysoký obsah vlákniny. Bez přidaného cukru (obsahuje cukr v přírodní podobě). Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vysoký podíl vlákniny / Nízká kalorická hodnota / Nízký glykemický index! Pro použití k oslazení nápojů nebo různých sladkých jídel - kaše, pudinky, palačinky, do buchet, koláčů, bábovek,... Bez lepku, bez laktózy. Vhodné diabetiky, vegany.
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vysoký podíl vlákniny / Nízká kalorická hodnota / Nízký glykemický index! Pro použití k oslazení nápojů nebo různých sladkých jídel - kaše, pudinky, palačinky, do buchet, koláčů, bábovek,... Bez lepku, bez laktózy. Vhodné diabetiky, vegany.
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vysoký podíl vlákniny / Nízká kalorická hodnota / Nízký glykemický index! Pro použití k oslazení nápojů nebo různých sladkých jídel - kaše, pudinky, palačinky, do buchet, koláčů, bábovek,... Bez lepku, bez laktózy. Vhodné pro děti od 3 let.
100% přírodní sladkost z čistých datlí! Jemná chuť s karamelovým nádechem. Pro použití při pečení, do kaší, pudinků. Výrobek je certifikován u kontrolní organizace ABCERT AG, registrační číslo CZ-BIO-002.