Nutripa Passiance Rescue 30 kapslí
    • Nutripa Passiance Rescue 30 kapslí

    Nutripa Passiance Rescue 30 kapslí

    290 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Zcela jiné tobolky na stres, napětí a neklid moderního života. Nemá smysl popisovat kolik napětí, neklidu a úzkosti se pomalu ale jistě nastěhovalo do našich každodenních životů.
    • Spojení vlastností tří velmi moderních nutričních materiálů Mučenky pletní (Passiflora incarnata), Astaxanthinu a aminokyseliny L-theaninu podporuje mysl, paměť a má zklidňující vlastnosti.
    Množství:

    Obsah: 60 kapslí, doplněk stravyMučenka podporuje spánek, relaxaci

    • Zcela jiné tobolky na stres, napětí a neklid moderního života. Nemá smysl popisovat kolik napětí, neklidu a úzkosti se pomalu ale jistě nastěhovalo do našich každodenních životů.
    • Spojení vlastností tří velmi moderních nutričních materiálů: Mučenky pletní (Passiflora incarnata), Astaxanthinu a aminokyseliny L-theaninu (jinak N-ethyl-L-glutamin ze zeleného čaje) podporuje mysl, paměť a má zklidňující vlastnosti. Hodí se u přechodného psychického vyčerpání a poklesu nálady.

     

    Kombinace se hodí k akutní nebo krátkodobé intervenci: pokles nálady, koncentrace a výkonnosti, neklidu, vyčerpání a napětí, krátkodobě během plánovaného výkonu (zvýšení koncentrace ve sportu, studium......), tréma, strach.


    Důležitou součástí přípravku Passiance Rescue je na Vitexin standardizovaný mučenkový výtažek. Mučenka pletní (Passiflora incarnata) je dřevnatá liánovitá rostlina ze stejnojmenné čeledi s nádhernými květy symbolizující nástroje umučení Krista (hřeby, korunu, kalich a důtky).

    Mučenka patří mezi lékopisné drogy, ze které se vyrábí extrakt - Passiflorae extractum siccum. Drogu tvoří drcená nadzemní část, květy a plody. Extrakt obsahuje 1,5 - 2% celkových flavonoidů vyjádřeno na Vitexin (nejméně 1%). Suchý zelenohnědý prášek pak obsahuje 2% celkových flavonoidů. Rostliny obsahují flavonoidy - (vitexin, isovitexin, apigenin, luteolin, schaftosid, isoschaftosid, swertisin), deriváty γ-pyrolu (maltol a ethylmaltol), polyacetyleny (passicol) a kyanogenní glykosidy (gynokardin).

    Astaxanthin se řadí do skupiny karotenoidů. Je obsažen, v mase krevet, humrů a divokých lososů, kterým dodává charakteristické zbarvení. Vědci se domnívají, že právě astaxanthin dodává lososům sílu a vytrvalost při zdolávání řek a vodopádů. 


    Doporučené užívání Passiance Rescue 30 kapslí:

    Tréma a soustředěnost před výkonem: 1 kapsli 1 hod před výkonem

    Problémy se spánkem: 1 - 2 kapsle před spaním

    Nervozita a napětí: 1 kapsle denně

    Napětí v žaludku (ze stresových situací): krátkodobě 1 kapsle denně


    1 kapsle obsahuje: L-theanin 250 mg*, extrakt z květů Mučenky pletní 1% flavonoidů - Vitexin (Passiflora incarnata) 90 mg*, Astaxanthin 2 mg* (Heamatococcus pluvialis 5% algae)

    *RHP – Referenční hodnota příjmu není stanovena 

    Dávkování: podle stresové situace užívejte 1 až 2 kapsle jednorázově. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. 

    Upozornění: Není vhodné pro těhotné a kojící ženy, děti a mladistvé do 14 let.

    Balení: 30 kapslí 

    Passiance je originální název a receptura PharmDr. R. Pfleger.


    Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu pro lidský organismus. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro děti a mladistvé do 14 let věku a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: NUTRIPA s.r.o., Praha 5, Česká republika.
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Nutripa
    NU9

    Další odkazy:

    Nové
    Nutripa Passiance Rescue 30 kapslí

    Nutripa Passiance Rescue 30 kapslí

    290 Kč
    S DPH