Samoopalovací tělové mléko 250 ml s přírodní opalovací látkou
    • Samoopalovací tělové mléko 250 ml s přírodní opalovací látkou

    Samoopalovací tělové mléko 250 ml

    398 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Pomocí tohoto lehkého samoopalovacího mléka vykouzlíte na pokožce přirozeně vypadající opálení.
    • Erythrulosa je jemná a dobře snášená opalovací látka na bázi cukru a DHA poskytují rovnoměrné zdravé opálení bez šmouh po celém těle.
    Množství:

    Objem: 250 ml

    • Pomocí tohoto lehkého samoopalovacího mléka vykouzlíte na pokožce přirozeně vypadající opálení.
    • Erythrulosa je jemná a dobře snášená opalovací látka na bázi cukru a DHA, která poskytuje rovnoměrné zdravé opálení bez šmouh po celém těle.

    Pomocí tohoto lehkého, obzvláště snadno použitelného samoopalovacího mléka vykouzlíte na pokožce svěží letní a přirozeně vypadající opálení. Vaše pokožka zároveň bude přijímat vlhkost a bude příjemně chráněna před dehydratací.

    Erythrulosa, jemná a dobře snášená opalovací látka na bázi cukru a DHA, která poskytuje rovnoměrné zdravé opálení bez šmouh po celém těle. Rychle se vstřebává, není mastná a má jemnou a příjemnou vůni. Toto samoopalovací mléko lze použít každý den jako výživné tělové mléko.

    Pamatujte, že samoopalovací přípravky nenabízejí ochranu před sluncem. Proto byste měli na opalování používat opalovací krémy.



    Objem:
     250 ml

    Použití: Naneste rovnoměrně na pleť nebo na tělo a rozetřete. Dbejte na to, abyste krém rozetřeli pečlivě na všech místech, aby nevznikaly tmavší - opálenější místa na tělě. Po aplikaci si umyjte ruce.

    Originální název výrobce: Sanct Bernhard Selbstbräunungs-Körperlotion

    Ingredients: Aqua, Propylheptyl Caprylate, Glycerin, Erythrulose, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Pentaerythrityl Distearate, Saccharide Isomerate, Ceteareth-20, Glycine Soja Oil, Tocopheryl Acetate, Potato Starch Modified, Xanthan Gum, Dihydroxyacetone, Cyclodextrin, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Sodium Citrate, Citric Acid, Parfum.


    Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Krauterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinsrase 47, 73342 Bad Ditzenbach, Německo
    Dovoz do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Sanct Bernhard
    1420

    Další odkazy:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    arrow_back
    arrow_forward
    Samoopalovací tělové mléko 250 ml s přírodní opalovací látkou

    Samoopalovací tělové mléko 250 ml

    398 Kč
    S DPH