Přírodní krémový deodorant SOAPHORIA NEVINNOST 50 ml
    • Přírodní krémový deodorant SOAPHORIA NEVINNOST 50 ml

    Přírodní krémový deodorant NEVINNOST Soaphoria 50 ml

    167 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Přírodní krémový deodorant, který dokáže eliminovat nepříjemný zápach potu a zároveň neucpávat póry.
    • Přírodní deodorant obsahuje přírodní oleje a másla, esenciální oleje, které se uvolňují postupně a tím zajišťují dlouhotrvající vůni.
    • Bez hliníkových solí, alkoholu a dráždivých syntetických přísad, barviv a parfemace, vhodný pro vegany.
    Množství:

    Obsah: 50 ml

    NOVINKA od Soaphoria - výrobce přírodní kosmetiky

    • Nevinně lehká, svěží květinová vůně s nádechem zeleně, ztělesňující něžnost a křehkost ve vonné kompozici konvalinek, bílých lilií a zeleného čaje.
    • Přírodní krémový deodorant SOAPHORIA NEVINNOST, který dokáže eliminovat nepříjemný zápach potu, zároveň neucpávat póry. I když nezabraňuje pocení, přesto má i mírné antiperspirační účinky díky obsahu oxidu zinečnatému bez nanočástic a bentonitovému jílu. 
    • Přírodní deodorant obsahuje kokosový a mandlový olej, bambucké a kakaové máslo a esenciální oleje, které se uvolňují postupně a tím zajišťují dlouhotrvající vůni.
    • Bez hliníkových solí, alkoholu a dráždivých syntetických přísad, barviv a parfemace, vhodný pro vegany.

     

    Deodorant SOAPHORIA NEVINNOST se rychle vstřebává, nenechává stopy na oblečení a je vhodný pro všechny typy pokožky.


    Účinné složky:

    Bentonitový jíl - vyniká výrazně absorpční a hloubkově čisticí vlastností, jemně detoxikuje, podílí se na udržování zdravé pokožky

    Oxid zinečnatý (bez nanočástic) - absorbuje přebytečnou vlhkost z těla a dokáže pohlcovat pachy, díky tomu působí mírně antiperspiračně a zabraňuje tvorbě nepříjemného zápachu

    Čajovníkový olej - vyznačuje se neobvykle silnými antibakteriálními, antimikrobiálními a fungicidními vlastnostmi, zároveň v přírodním deodorantu plní funkci přírodního konzervantu

    Obsažené vůně: konvalinka, bílé lilie, zelený čaj


    Jaký je rozdíl mezi deodorantem a antiperspirantem?

    Deodoranty mají za úkol nepříjemný zápach potu překrýt svými vůněmi a složkami obsažené ve výrobku, ale nezamezují pocení. Antiperspiranty zase částečně omezují tvorbu potu, většinou ale obsahují hliníkové soli.


    Použití: V případě potřeby aplikujte výrobek jedenkrát denně, v případě potřeby i vícekrát. Můžete použít i na nohy, dlaně, záda či jiné části těla, na kterých vás trápí pocení.

    100% přírodní deodorant je ideální volbou pro citlivou pokožku, pro děti od 6 let či v těhotenství.

    Výrobek je díky obsahu organických rostlinných olejů, másel a včelího vosku na pohled tuhý, při dotyku však teplotou těla jemně taje, čímž se zároveň usnadňuje jeho aplikace. Konzistencí při nanášení připomíná jemný krém.

    Výrobek se doporučuje aplikovat pouze čistými prsty, aby se zamezilo jeho zanesení. Po otevření doporučujeme výrobek spotřebovat do 9 měsíců.

    Po otevření balení přiložte čisté prsty na povrch produktu a krouživými pohyby naberte přiměřené množství a jemně rozetřete a vmasírujte deodorant do pokožky, který se následně vstřebá. Deodorant je v extrémních letních vedrech vhodné použít i vícekrát denně v tenčích vrstvách.

    Výrobek obsahuje jedlou sodu.

    Při náhlých teplotních výkyvech či skladování výrobku v prostředí s průměrnou teplotou nad 25 ° C může výrobek v kelímku jemně tát, následkem čehož v něm mohou být pozorovatelné jemné bílé "kuličky". Tyto "kuličky" jsou způsobeny srážlivostí obsažených másel a nepředstavují vadu výrobku ani překážku v jeho dalším používání.

    Určeno pro každodenní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě do + 30 ° C a nevystavujte přímému slunečnímu záření a mrazu. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhněte se oblasti očí.


    Ingredients / Složení:
    Maranta arundinacea Root Powder (maranta třtinová) *, Zea Mays Starch (kukuřičný škrob) *, Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo) *, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej ze sladkých mandlí) *, Euphorbia Cerifera Wax (kandelilový vosk) *, Sodium Bicarbonate (hydrogenuhličitan sodný), kaolin (bílý jíl) *, Bentonit (bentonitový jíl) *, Convallaria Majalis Absolte Oil (konvalinka vonná olej) *, Camellia Sinensis Leaf Extract (čajovník čínský extrakt) *, Lilium candidum Bulb Extract (lilie bílá extrakt) *, Zinc Oxide (Oxid zinečnatý), Tocopherol (antioxidant / vitamín E), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (čajovník) *, *** Geraniol , *** Hexyl Cinnamal, *** Limonene, *** Linalool, *** Amyl Cinnamal

    * Certifikovaná organická složka
    *** vyskytující se přirozeně v esenciálních olejích


    Skladujte v suchu při teplotě do 30 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Aenea s.r.o., Veľké Kapušany, Slovensko
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Soaphoria
    AE1368

    Další odkazy:

    Nové

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    arrow_back
    arrow_forward
    Přírodní krémový deodorant SOAPHORIA NEVINNOST 50 ml

    Přírodní krémový deodorant NEVINNOST Soaphoria 50 ml

    167 Kč
    S DPH