Lactobact® AAD 20 kapslí
    • Lactobact® AAD 20 kapslí

    Lactobact® AAD 20 kapslí - Minimální trvanlivost do 30.04.2024

    251 Kč
    358 Kč
    Ušetřete 30%
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Doplněk stravy, který se užívá během a po léčbě antibiotiky.
    • V Lactobact ® AAD je pět speciálních kmenů bakterií, které byly klinicky testovány a jsou obsaženy v koncentraci nejméně 5 miliard mikroorganismů v 1 kapsli.
    Množství:

    Obsah: 20 tobolek

    • Doplněk stravy, který se užívá během a po léčbě antibiotiky.
    • V Lactobact ® AAD je pět speciálních kmenů bakterií, které byly klinicky testovány a jsou obsaženy v koncentraci nejméně 5 miliard mikroorganismů v jedné kapsli.

     

    Vybrané probiotické bakterie - zejména Bifidobacterium longum BB536 jsou schopné zastavit a blokovat choroboplodné zárodky, podpořit množení zdravých střevních bakterií, optimalizovat pH ve střevě, posílit imunitní systém a snížit gastrointestinální problémy, např. průjem během antibiotické terapie.

    Nutriční hodnoty

    v denní dávce

    ve 100 g

    Kalorický obsah

    15,14 kJ/3,69 kcal

    1700 kJ/410 kcal

    Sacharidy

    0,76 g

    84,6 g

    Tuk

    0,04 g

    4,6 g

    Protein

    0,04 g

    3,8 g


    Složení: plniva: kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný škrob; Bakterie: Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum BB-536, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius; Obal tobolky: hydroxypropylmethylcelulóza; Zahušťovadlo: gellan; Uvolňovací činidlo: stearan hořečnatý.

    Bez kvasinek, laktózy a lepku.

    Doporučený příjem: Užívejte 2 kapsle Lactobact ® AAD jednou denně. Optimální je interval dvou hodin mezi antibiotiky a Lactobact ® AAD.

    Důležitá poznámka: Lactobact® AAD je doplňková vyvážená strava. Používejte pod lékařským dohledem a skladujte mimo dosah malých dětí. Vhodné pro osoby od 8 let.

     


    Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu pro lidský organismus. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro děti do 8 let věku a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: Krauterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinsrase 47, 73342 Bad Ditzenbach, Německo
    Dovozce do ČR: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    Sanct Bernhard
    166

    Další odkazy:

    Nové

    2 dalších produktů ve stejné kategorii:

    arrow_back
    arrow_forward
    Lactobact® AAD 20 kapslí

    Lactobact® AAD 20 kapslí - Minimální trvanlivost do 30.04.2024

    251 Kč
    358 Kč
    Ušetřete 30%
    S DPH