MycoMedica MycoClean prášek 99 g
    • MycoMedica MycoClean prášek 99 g
    • MycoMedica MycoClean prášek 99 g

    MycoClean prášek 99 g

    380 Kč
    S DPH
    Ihned k odeslání
    • Účinná kombinace slzovky, citroníku, semínek lotosu a houby Maitake pro snadnou přípravu nápoje na posílení systému Pi (sleziny) a celkovou detoxikaci. Doplňte svou zdravou snídani.
    • Směs MycoClean vychází z receptu tradiční čínské medicíny Lian Ren San.

    • Obsah balení: 99 g prášek.
    Množství:

    Obsah: 99 g, prášek

    • Účinná kombinace slzovky, citroníku, semínek lotosu a houby Maitake pro snadnou přípravu nápoje na posílení systému Pi (sleziny) a celkovou detoxikaci. Doplňte svou zdravou snídani.
    • Směs MycoClean vychází z receptu tradiční čínské medicíny Lian Ren San.

     

    MycoClean je vyváženou kombinací houbových a bylinných extraktů, vytvořenou pro problémy současného člověka, která vychází z hluboké moudrosti tradiční čínské medicíny. Tato kombinace posiluje Pi „slezinu“  a tím posiluje energii Qi celého těla, odvádí z organismu Shi (vlhkost), Tan (hlen) a nadměrnou Re (horkost), detoxikuje ho, harmonizuje psychiku, posiluje SHEN (ledviny) a FEI (plíce).

    Co tedy přesně oslabuje PI (slezinu)?

    Je to nepravidelné stravování, přejídání se, nedostatek kvalitní potravy, jednostrannost při výběru potravin, nadměrná konzumace cukru, mléčných produktů a bílé mouky. Také přílišné přemýšlení a nedostatek pohybu.

    Snídaně je pro slezinu velmi důležitá. Jak se nám podaří „nastartovat“ ráno trávení, tak bude fungovat po celý den. Čínská dietetika doporučuje, aby snídaně byla teplá. Ideální jsou obilné kaše či polévky. Nevhodné jsou naopak jogurty, sladkosti (rychlé cukry) či syrové ovoce.

    MycoClean jako součást zdravé snídaně nám pomůže PI (slezinu) nejen posílit, ale i pročistit celý organismus.

    Dominantní součástí směsi je slzovka neboli jobovy slzy. Slzovka je výborná pro posílení systému sleziny a odvedení vlhkosti z organismu. Dokáže organismus pročistit od různých škodlivin a toxinů.

    Druhou součástí směsi je semeno lotosu ořechonosého, který rovněž spolu se slzovkou posiluje PI (slezinu) a harmonizuje vyprazdňování. Jeho důležitou funkcí je posilování SHEN (ledvin) a jejich esence. Slzovka při dlouhodobém užívání SHEN (ledviny) oslabuje. Jeho třetí funkcí je harmonizace psychiky, proto je vhodný u výrazné stresové zátěže.

    Třetí část tvoří Fo Shou, což je druh citroníku zvaný Buddhova ruka, který reguluje jaterní energii Qi, často stagnovanou z nadměrných či nevyjádřených emocí, podporuje trávení, posiluje slezinu a transformuje TAN (hlen).

    Poslední, ale důležitou částí směsi, je vitální houba Maitake (trsnatec lupenitý čili Grifola frondosa). Tato houba dokáže regulovat PI/WEI/GAN (my bychom řekli inzulínovou rezistenci).

    Díky těmto vlastnosten je vhodný jako doplněk každé zdravé snídaně.

    • Z pohledu čínské medicíny:
      posiluje Qi PI (sleziny) a WEI (žaludku)
      harmonizuje jaterní Qi
      posiluje SHEN (ledviny) a jejich esenci
      odvádí vlhkost a škodliviny
      transformuje TAN (hlen)
      má funkci An Shen (harmonizace psychiky)
    • Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU:
      Lotos ořechonosný, Nelumbo nucifera - Duševní zdraví

    Veškerou houbovou surovinu si necháváme testovat v německé nezávislé laboratoři Agrolab na více jak 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Testujeme také PAHs a radioaktivitu. Testujeme každou šarži. Takto obsáhlé testy žádný jiný výrobce v Čechách nenabízí (pokud říká, že ano, vyžádejte si je). A u hub jsou takovéto testy velmi důležité.

    Houbovou surovinu, kterou používáme při výrobě našich MycoMedica produktů, dovážíme z Číny, z lokalit, které mají ideální klima a podmínky pro růst. Dali jsme na doporučení našeho německého partnera, který používá stejnou houbovou surovinu ze stejných lokalit. Díky správně zvoleným pěstitelům své produkty prodává na německém trhu už více než 40 let. A to nás inspiruje. Stejnou kvalitu si zaslouží i český zákazník.

     


    Obsah balení: 99 g prášku (30 dávek), dávkovací lžička

    Složení v 1 dávce:
    Reishi, lesklokorka lesklá, Ganoderma lucidum, 30% extrakt – 50 mg
    Cordyceps CS-4, housenice čínská, Cordyceps sinensis, 30% extrakt – 50 mg
    hroznový sirup (fruktóza 42 %, dextróza 31 %, maltóza 14 %, trióza 6 %) vinná šťáva
    třapatka nachová, Echinacea purpurea, extrakt z kořene 4:1 - 50 mg
    holandské kakao - 25 mg
    Acerola, Malphighia glabra, extrakt z plodu 25 % vitamínu C - 20 mg
    vitamin C (kyselina L-askorbová) - 12 mg (15% RHP)
    pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů

    Dávkování:
    1 lžička prášku na den. Odměřte prášek přiloženou lžičkou a rozmíchejte ve 2 dcl vlahé vody (děti od 3 do 15 let půl lžičky denně). Ideální užívat půl hodiny před snídaní. Pro zesílení účinku je možné pít tento nápoj 2-3x denně (vždy rozmíchat 1 lžičku ve 2 dcl vlahé vody).
    1 kapsle obsahuje 0,5 g hub a bylin

     


    Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu pro lidský organismus. Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nejedná se o lék a nelze jej za předepsané léky zaměňovat. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Neskladovat na přímém slunci. Není určeno pro děti do 3 let věku, těhotné a kojící a osoby, které jsou citlivé na některou z obsažených látek v přípravku. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
    Výrobce: TCM POINT s.r.o., Masarykovo nám. 18, 549 54 Police nad Metují
    Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896

    MycoMedica
    115V

    Další odkazy:

    Nové
    MycoMedica MycoClean prášek 99 g

    MycoClean prášek 99 g

    380 Kč
    S DPH